Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Nurettin Güney, “Bandırma’nın il olmasını istiyoruz”

Başkan Nurettin Güney, “Bandırma’nın il olmasını istiyoruz”

Susurluk’un İYİ Partili Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Bandırma’nın il olmasını istiyoruz” dedi.

Susurluk’un İYİ Partili Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Bandırma’nın il olmasını istiyoruz” dedi.
Susurluk Belediyesi’ni 4 Nisan 2019’de çok zor bir ekonomik ortam ve koşullarda devraldıklarında, Susurluk’un yaşanamayacak durumda olduğunu öne süren Güney, şu değerlendirmede bulundu:
“O günlerde belediyenin 63 milyon lira borcu vardı. Eski yönetim, paralarına haciz konulmaması için paralarını banka banka kaçırıyordu. Bu borcun 15 milyon lirasını ödedik. Kasım 2021 ayına göre belediyemizin 48 milyon 663 bin lira borcu kaldı. Ancak en önemlisi yeni yatırım yapabilecek duruma geldik. Susurluk’un Kepekler Mahallesi’nde bir ‘teknolojik sera’ yapacağız. Belediyemizin 14 dönümlük bir alanındaki haczi kaldırarak bu bölgenin ticaret alanı olmasını sağlayacağız. Bu bölgeyi 29 yıllığına ihaleye çıkaracağız. Parkımızın yanında kültür salonu inşaatı sürüyor. Dereköy yakınlarında hayvan pazarımızı tamamladık.”
Güney, belediye olarak tüm ilçedeki vatandaşlara hiçbir siyasi ayırım yapmaksızın hizmet verme çabası içinde olduklarını, ülkenin bölünmez bütünlüğünü her şeyin üstünde tuttuklarını vurgulayan Güney, “HDP dışında her partinin başımızın üstünde yeri var” dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı