Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Ok, basın toplantısıyla veda etti

Başkan Ok, basın toplantısıyla veda etti

MHP adayı Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, 30 Martta yapılan seçimi kaybetmesinin ardından makamında veda toplantısı düzenledi.

MHP adayı Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, 30 Mart`ta yapılan seçimi kaybetmesinin ardından makamında veda toplantısı düzenledi.
30 Mart Pazar günü yapılan seçimi AK Parti adayı A. Edip Uğur`a karşı seçimi kaybeden Balıkesir Belediye Başkanı Ismail Ok, veda toplantısında herkesten helallik istedi.
Mart 2009`dan bu yana Balıkesir Belediye Başkanlığı görevini yürüten MHP`li Ok, belediye personeliyle de vedalaşarak, "İş gereği ben sizi kırmış olabilirim, kırdım da, bunu açıkça ifade ediyorum. Hakkınızı helâl edin." dedi.
Ok, Balıkesir`de güzellik varsa halkına, çirkinlik varsa sadece şahsına ait olduğunu söyledi.
İsmail Ok, makamında düzenlediği toplantıda, basın mensuplarıyla beş yıl boyunca çok sayıda programda bir araya geldiklerini belirterek, gazetecileri basın emekçisinin ötesinde, çalışma arkadaşı olarak gördüklerini ifade etti.
Zaman zaman iş gereği gerilimler yaşanabildiğini hatırlatan Ok, "Hakkınızı helal ediniz, sizlerden memnunum. Bunu sizi hoşnut etmek için söylemiyorum. Bazen kendimizi kaptırıp iş gereği yüksek tonlu gerilimler oldu. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Balıkesir halkının kendilerine her zaman destek verdiği dile getiren Ok, "Beş yıl boyunca hangi partili olursa olsun bizim yanımızda oldular. Bu zaman içinde çok güzel eserler yaptık. Özellikle de insanların gönlünü fethettik. Huzurlarınızda Balıkesir halkına, bizlere verdiği destekleri için teşekkür ediyorum. Haklarını helâl etmelerini istiyorum." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı