Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Süleyman Aksoy, bu kez Marmaraya talip

Başkan Süleyman Aksoy, bu kez Marmaraya talip

Aksoy, Marmara Belediye Başkanlığına aday adaylığı açıkladı.

Aksoy, Marmara Belediye Başkanlığına aday adaylığı açıkladı.
Saraylar Beldesi Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, AK Parti`den Marmara İlçesi Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.
Balıkesir`in Büyükşehir statüsüne geçmesi nedeniyle kapatılacak belediyeler arasında yer alan Saraylar Beldesi`nin AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Mart 2014`te yapılacak yerel seçimlerde AK Partiden Marmara İlçesi Belediye Başkanlığına aday aday olduğunu yaptığı basın toplantısıyla duyurdu.
AK Parti Marmara İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda, aday adayı olduğunu söyleyen Süleyman Aksoy, "Öncelikle davetimize icabet ederek buraya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.                   
2004 yerel seçimleriyle birlikte Saraylar Belediyesi Meclis Üyeliği ile başlayan aktif siyaset hayatında, sonraki dönemde Saraylar Belediye Başkanı olarak yaklaşık 10 yıllık bir çalışma döneminde belde halkının memnuniyetini kazandığını öne sürerek, pek çok hizmet projesine imza atmanın mutluluğu içerisinde olduğunu kaydeden Aksoy, konuşmasında şunları kaydetti: "Önceleri asli görevimiz olan Saraylar`a hizmetin yanı sıra Marmara ve Adalarını kendi bünyemizde bir parça olarak gördük. Bize ihtiyaç olduğunda veya bizden yardım talep edildiğinde Asmalı, Topağaç, Gündoğdu, Marmara ile Çınarlı`ya ekip ve ekipmanlarımızla her zaman hizmet götürme gayretinde bulunduk. Ne ilginçtir ki bizim bu tek vücut olma anlayışımız hükümet tarafından da proje edilerek büyükşehir kapsamında belediyelerimiz birleştirilerek Marmara-Avşa ve Ekinlik  halklarını bir yerel yönetime bağlamış ve bütünleştirmiştir. Bizim anlayışımıza göre zaten biz bu oluşumu daha önceleri benimsemiş bir şekilde çalışıyorduk. Bizim için önceleri Saraylar ailesi şimdi hem de resmi olarak Marmara, Avşa ve Ekinlik olarak geniş bir aileye sahip olduk. Sadece mermer ocaklarıyla bilinen  Saraylarımızı Allah`ın izniyle şimdilerde turistlerinde tercih ettiği önemli bir cazibe merkezine getirdik. Tüm bu çalışma sürecinde bana destek olan meclis üyesi, belediye çalışanları ve halkıma bir kez de sizin huzurunuzda teşekkür etmek isterim. Yapılan bu çalışmalar ve belediyecilikteki önemli tecrübelerimi  bir kez de tüm Marmara, Avşa ve Ekinlik halkı için kullanmak istiyorum. Önümüzdeki günlerde gerek yaptığımız hizmetler, gerekse yapmayı planladığımız yatırım ve hizmetleri detayları ile tüm halkımızla paylaşacağımı bildirerek tüm adalara hizmet etmek amacıyla 2014 yerel seçimlerde AK Partinin Marmara Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum."
Haber : Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı