Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Tosun: “General Balcı Çamlığı’na baz istasyonu yaptırmayacağız”

Başkan Tosun:  “General Balcı Çamlığı’na baz istasyonu yaptırmayacağız”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, General Balcı Çamlığı ve Yaşam Alanı’nda baz istasyonu kurulmasına izin vermeyeceklerini açıkladı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, General Balcı Çamlığı ve Yaşam Alanı’nda baz istasyonu kurulmasına izin vermeyeceklerini açıkladı.

Belediye Meclisi’nin kasım ayı toplantısında bu alana, Vodafon tarafından baz istasyonu kurulmasına belediye olarak izin verilmediğine dikkati çeken Başkan Tosun, şu bilgiyi verdi:

“Bildiğiniz gibi bu alan belediyemize ait değildir. Askeriyeye ait bu alanda baz istasyonu kurulması için yer kiralanması konusunda Kaymakamlık ve Milli Emlak Müdürlüğü ile protokol imzalanmıştır. Son dönemde bu alana baz istasyonu kurulma girişimine haklı olarak kamuoyu tarafından tepki gösterilmiştir. Baz istasyonu kurmak isteyen kuruluşun yetkililerini belediyeye çağırarak kendileriyle görüştüm ve bu alana baz istasyonu kurmalarına izin vermeyeceğimizi, eğer isterlerse başka bir yer gösterebileceğimizi belirttim. Üst düzey yöneticileriyle görüşüp, bize döneceklerini söylediler. Bir-iki gün içinde bana dönüş yapmalarını bekliyorum. Bu alana söz konusu şirketin elemanlarının giriş-çıkış yapmalarını yasakladık. Halk sağlığını son derece önemsiyoruz. Buraya kesinlikle baz istasyonu yaptırmayacağız.”

ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı