Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Başkan Tosun mezatta Bülbül aldı

Başkan Tosun mezatta Bülbül aldı

Bandırma Kuş Sevenler ve Yetiştiricileri Derneği, 2021-2022 Yılı sezonu hafta sonu dernek binasında yapılan mezatla başladı.

Bandırma Kuş Sevenler ve Yetiştiricileri Derneği, 2021-2022 Yılı sezonu hafta sonu dernek binasında yapılan mezatla başladı. 
Sezon açılışına katılan Belediye Başkanı Tolga Tosun, derneğe katkı amacıyla Hint Bülbülü alırken, Kakarik cinsi Papağanda 1.500 liraya satıldı. 
Mezata, Elektrikçiler Odası Başkanı Eyüp İl ile Belediye Meclis Üyesi Harun Algül ve çok sayıda kuş sever katıldı. 
Bandırma Kuş Sevenler ve Yetiştiricileri Derneği’nde açık artırma usulüyle satışa sunulan kuşlar kapış kapış satıldı. Mezata katılan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Hint Bülbülü satın aldı. Dernek üyesi kuşçuların ve meraklıların yoğun ilgi gösterdiği mezatta, 40 TL'den açık artırmaya çıkarılan kuşlar cinsine göre çeyrek ve tam altın fiyatında müşteri buldu. 
100'den fazla kişinin katıldığı etkinlikte, üyelerin ve diğer meraklıların ürettiği kanarya ve kafes kuşları açık artırma usulüyle satılıyor. Açık artırmaya çıkarılan kuşu en çok fiyat veren satın alıyor. Kuş sahibi satıştan kazandığı paranın % 10'unu derneğe bağışlıyor. Mezatta açık arttırmayla Hint Bülbülü satın alan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, yerel yönetim olarak ilçedeki tüm STK'ların yanlarında olduklarını söyledi.                                      Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Tosun mezatta Bülbül
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı