Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Tosun, öğretmenlerin gününü kutladı

Başkan Tosun, öğretmenlerin gününü kutladı

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar ile Belediye Meclis Üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bandırma İlçesi’nde faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitim

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Yağar ile Belediye Meclis Üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bandırma İlçesi’nde faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitimcilerimizin Öğretmenler Günü’nü kutladı. 
Başkan Tosun, programlanan okul ziyaretlerinin ilkini belediye meclis üyemiz Fatma Karabacakoğlu’nun müdürlüğünde faaliyetlerini sürdüren Özel Ergün Kavram Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdi. Burada kurumda çalışan eğitimcilerle bir araya gelen Başkan Tosun sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından, öğretmenlere günün anlam ve anısına ithafen özel olarak hazırlanan hediyelerini takdim etti. 
Ziyaretlerine Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’yle devam eden Başkan Tosun, sonrasında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlerle buluştu. Buradaki ziyareti sırasında öğrencilerinde yoğun ilgi gösterdiği Başkan Tosun, ziyaretlerine Haydar Çavuş Mesleki ve Teknik Lisesi’nde öğretmenlerle buluşarak devam etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretler esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan’ı da makamında ziyaret eden Başkan Tosun, eğitim kurumları ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 
Ziyaretlerinin son bölümünde Başkan Tosun, Recep Gençer Mesleki ve Teknik Lisesi’nde öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan kutlama programına katılım sağladı. 
Kutlama programında öğrenciler ve öğretmenlere seslenen Av. Tolga Tosun “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen unvanının veriliş günü olan 24 Kasım aynı zamanda Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Çok zor mesleği icra eden kıymetli öğretmenlerimiz; sizler yetiştirdiğiniz yeni nesillerle bu ülkenin geleceğini şekillendiriyorsunuz. Tutku ile yaptığınız bu mesleğinizin gururunu hepimiz yaşıyoruz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Kıymetli çocuklarımız, gençlerimiz; sizleri bir anne-baba şefkatiyle kucaklayan, koruyan, bilgi, emek ve tecrübeleriyle yollarınızı aydınlatan öğretmenlerinize ne kadar minnet duysanız azdır. Düzenlediğiniz program ve ilginiz için teşekkür ederim. Hepinizi seviyor, gözlerinizden öpüyorum.
Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü olsun.” dedi. 
Ziyaretler sırasında tüm öğretmenlere 24 Kasım için özel olarak hazırlanan hediyeler takdim edildi. 
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli