Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Tosun’dan “Güzel Okulum” projesine destek

Başkan Tosun’dan “Güzel Okulum” projesine destek

Bandırma Kaymakamlığı’nın düzenlediği “Güzel Okulum” projesi, Bandırma Belediyesi’nin verdiği büyük destekle fark yaratıyor.

Bandırma Kaymakamlığı’nın düzenlediği “Güzel Okulum” projesi, Bandırma Belediyesi’nin verdiği büyük destekle fark yaratıyor. 
Daha önce 7 okulun müzik atölyeleri tüm enstrümanlarıyla beraber Bandırma Belediyesi tarafından kurulmuştu. Yine aynı proje kapsamında, yerli ve yabancı dünya çocuk klasiklerinden oluşan 2580 kitap, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. 
Bandırma Belediyesi’nde düzenlenen kitap teslim törenine katılan Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar “Güzel Okulum Projesi eğitimimize, dolayısıyla geleceğimize yatırımdır. Ben artık tayin olup bu kentten gitsem de Bandırma Belediyesi’nin bu projeyi benimsemesinden, verdiği büyük destekten çok mutluyum. Belediyemiz sayesinde 7 okulumuzun müzik atölyeleri baştan aşağı donandı. Şimdi de 2580 tane, dünya çocuk klasiği kitabı ortaokul öğrencileriyle buluşuyor. Verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum.” dedi. 
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’da Kaymakam Günhan Yazar’a teşekkür ederek “Kitaplar çocuklarımızın hayallerini zenginleştirir, düşüncelerini özgür, onları mutlu kılar. Eğitime, kültüre, sanata destek vermeye devam edeceğiz. Yerli ve yabancı dünya çocuk klasiklerinden oluşan 2580 kitabı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ediyoruz. Hediyemiz olan bu kitaplar, ortaokulların kütüphanelerinde sevgili çocuklarımızın onları keşfetmesini bekliyor.” dedi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Kaymakam Yazar ve Belediye Başkanı Tosun’a  teşekkür ederek kitapları teslim aldı.  
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli