Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Tosun’un ilk durağı Günaydın Mahallesi esnafı

Başkan Tosun’un ilk durağı Günaydın Mahallesi esnafı

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Benim memleketim, benim esnafım” uygulaması kapsamında Günaydın Mahallesi esnafıyla kahvaltıda buluştu.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Benim memleketim, benim esnafım” uygulaması kapsamında Günaydın Mahallesi esnafıyla kahvaltıda buluştu. Mahalle esnafına kahvaltı veren Tosun, konuşmasında, “Günaydın, Bandırma’nın en eski ve değerli mahallerinden biridir. Esnafın da çok yoğun olduğu bir mahalledir” dedi.
Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizin her kesimin yanı sıra esnafın da olumsuz etkilendiğini vurgulayan Tosun, şunları söyledi:
“Görev süremde üç yılı doldurdum. Bu sürenin iki yılı pandemiyle geçti. Pandemi döneminde de esnafımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Bandırma’ya en adaletli, en şeffaf hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu arada mahallelerimizi de güzelleştirmek ve daha kullanışlı duruma getirmek için yeni projelerimiz var. Pertevniyal Hastanemize kadar tüm caddelerimizi aşamalı olarak yenileyeceğiz. Bu bağlamda Günaydın mahallemizde de yenilikler yapacağız. Burada 35 bin metre karelik parke çalışması gerçekleştireceğiz. İstiklal Caddesini komple yenileyeceğiz. Bu caddeyi ışıklandıracağız. Daha sonra da sıra İhsaniye Mahallesi’ne gelecek. Tabii bu çalışmaları yaparken, esnafımızın mağdur olmamasına çalışacağız. Şimdi buraya siz esnafımızın sorunlarını ve isteklerini dinlemeye geldik. Burada benimle birlikte belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve daire müdürlerimiz de bulunuyor. Onlarla sizlerin bu istek ve görüşlerinizi değerlendireceğiz.”
Başkan Tosun’un ardından Günaydın Mahallesi esnafı, sorunlarını anlatıp, isteklerini dile getirdi
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı