Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan vekili Çelebi; zorbalığa ve baskılara geçit vermeyeceğiz

Başkan vekili Çelebi; zorbalığa ve baskılara geçit vermeyeceğiz

Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın 2 gün önce makamında uğradığı saldırıyla ilgili basın açıklaması yapıldı.

Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın 2 gün önce makamında uğradığı saldırıyla ilgili basın açıklaması yapıldı. 
Edremit Belediyesi hizmet binası önünde saldırıyı kınama amaçlı basın toplantısı düzenlendi. 
Başkan Arslan’a destek için çok sayıda Edremit’li basın açıklamasına destek vermek üzere belediye önünde toplandı. Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, daire müdürleri, siyasi partiler ve STK temsilcilerinin de katıldığı basın açıklaması Edrmit Belediye Başkan Vekili Tümdeniz Çelebi tarafından okundu. 
Kazdağları’nın yeşilinin ve denizin mavisinin buluştuğu bu kadim şehirde 170 bin kişinin güvenliliğini zora düşürecek hamleleri yapmaya kimsenin hakkı olmadığını dile getiren Çelebi, “Biz Edremitliler hukuka aykırı hareket edenlerin adalet karşısında hesap vereceklerini biliyoruz ve Adaletimize güveniyoruz. Adalet bizim için kutup yıldızı gibidir. Adalet karşısında herkesin boynu kıldan incedir. Kendini kabadayı zanneden herkese uyarımızdır. Edremit’i üç beş kendini bilmeze teslim etmeyeceğiz.  Edremit 170 bin Edremitlinindir. Belediye Başkanımız Hasan Aslan’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz, her zaman görevinin başında olacağına güvenimiz tamdır.” diyerek sözlerine ekledi. 
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Oğuzhan Cıvgaz ve DEVA Partisi Edremit İlçe Başkanı Tevfik Çelik’te yaptıkları konuşmalarında yaşanan çirkin olayı kınayarak birlik mesajı verdi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı