Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Yakar, Dereköyden startı verdi

Başkan Yakar, Dereköyden startı verdi

30 Mart 2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerden büyük bir zaferle çıkan AK Parti Gönen Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakar ve Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti Gönen İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri mazbatalarını almadan ö

30 Mart 2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerden büyük bir zaferle çıkan AK Parti Gönen Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakar ve Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti Gönen İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri mazbatalarını almadan önce Gönen Dereköy Alabalık Tesisleri`nde yaptıkları kahvaltı ile startı verdiler.
Basın mensuplarının da katıldığı kahvaltıda bir araya gelen AK Parti`nin A Takımı neşe içerisinde doyasıya sohbet ederken, rakiplerine büyük bir fark atmanın adeta keyfini yaşadılar.
Yapılan bütün sohbetlerde gündem seçimlerle ilgili konular olurken herkesin yüzü gülüyordu. Kahvaltının ardından topluca hatıra fotoğrafı çektiren ekip daha sonra Gönen İlçe Seçim Kurulu`ndan Mazbatalarını almak üzere Gönen`e doğru yola çıktılar.
Yakar ve ekibi mazbatalarını aldı
Gönen İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hasan Koz ve Seçim Kurulu üyelerinin nezaretinde mazbatasını alan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve  Belediye Meclis Üyeleri Kaymakamlık Binası önünde toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ve Belediye Meclis Üyeleri daha sonra çarşı esnafını gezerek, teşekkür ziyaretinde bulundu.
Kılınan Cuma Namazının ardından Gönen Belediye Binasına gelen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, tüm Gönen halkına teşekkür etti. Kesilen kurban ve edilen duaların ardından tebrikleri kabul eden Yakar`ı kutlamaya gelen vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi.      Haber Mrkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false