Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Yakar, Göneni yeniden yaratıyor

Başkan Yakar, Göneni yeniden yaratıyor

Gönen İlçesinde, artık üst yapı çalışmalarına geçildi.

Gönen İlçesinde, artık üst yapı çalışmalarına geçildi.
Enerji nakil hatlarının yer altına alınması, kanalizasyon borularının ve şehir şebeke suyu hattının yenilenmesi, doğalgaz dağıtım hattının döşenmesi gibi çalışmalarla sürekli kazılmak zorunda kalınan Atatürk Caddesi`ndeki alt yapı çalışmalarında sona gelindi. 
Şimdi, üst yapı çalışmalarının başladığını bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Ekiplerimiz, yoğun bir çalışma temposuyla Atatürk Caddesini Gönen`e yakışan bir cadde haline getirecek. Halkımıza, göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Yola parke taş döşeme çalışması için zeminin sağlamlaşması beklenen caddede sona gelindi. Yaklaşık 700 metrelik yolda gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalarla cadde yeniden düzenlendi. Kaldırımlar kırılarak kaldırıldı, yaya yolları genişletilerek yeniden yapıldı. Üstelik yol boyunca ağaçlandırma çalışması da gerçekleştirildi. Vatandaş ların ve cadde üzerinde hizmet veren esnafların memnunluk duyduğu çalışmada artık sona gelindi. 3 kez dolgu malzemesi serilerek sağlamlaştırılan zemine parke taş döşeme çalışmasına geçildi. Bu çalışmanın hava şartlarının el vermesi durumunda çok kısa bir sürede tamamlanması bekleniyor. 
Meydana Saat Kulesi dikiliyor
Atatürk Caddesi`nde bulunan Ömer Seyfettin Meydanı kavşağında düzenlemeye giden Gönen Belediyesi, bu alandaki su havuzunun yerine saat kulesi yapıyor. 
Her açıdan rahatlıkla görülebilecek saat kulesinin parke taş döşeme çalışmaları ile birlikte tamamlanması planlanıyor. 
Belediye çalışmalarına Gönen halkının göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "ekiplerimiz yoğun bir çalışma temposu içinde, Atatürk Caddesindeki çalışmaları kısa zamanda bitirecek. Gönen`in en işlek merkezi olan Atatürk Caddesi, üst yapısının tamamlanması sonrasında Gönen yakışan bir kimliğe kavuşacak" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false