Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Yakar köylerde

Başkan Yakar köylerde

Parti teşkilatıyla birlikte köy gezilerini sürdüren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, köy hayırlarının tamamına da iştirake ederek, köylülerin sempatisini kazanıyor. B

Parti teşkilatıyla birlikte köy gezilerini sürdüren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, köy hayırlarının tamamına da iştirake ederek, köylülerin sempatisini kazanıyor. Başkan Yakar`ın bu hafta programında ise Buğdaylı ve Hodul köy hayırları vardı.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar AK Parti İlçe Teşkilatıyla birlikte köyleri karış karış geziyor. Haftanın belli günlerinde akşamları, parti teşkilatıyla birlikte köy ziyaretlerine çıkan Başkan Yakar, hafta sonları ise köy hayırlarına iştirak ediyor.
Bu hafta Buğdaylı ile Hodul köy hayırlarına katılan Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`a, AK Parti İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık ve parti yönetimi ile İl Genel Meclis Üyesi Tuncay Salı eşlik etti.
Köylerin sorunlarını yerinde tespit eden Belediye Başkanı Yakar, köylülerin de beklenti ve sorunlarını dinler, büyükşehirle birlikte Gönen`in mahallesine dönüşecek olan köyler ise belediye başkanını aralarında görmekten mutlu.
Gönen`in 89 köy ile Balıkesir`de en fazla köy sayısına sahip ilçelerden bir tanesi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "biz, zaten köy ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Köylerimizin ve köylülerimizin sorunlarını birebire tespit ederken, köylere yapılması gereken çalışmaları planlıyoruz. Köy sayısı fazla olduğu için özellikle bazı köylerimiz hizmet ve yatırım almada geride kalmış. Büyükşehirle birlikte köylerimizin tamamı alt ve üst yapısıyla, yolları ve suyuyla, kanalizasyonu ve çevre düzenlemesiyle yaşanabilir hale gelecek.  Köy hayırlarımızda, köylerimizle buluşmamıza vesile oluyor" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false