Bugün, 26 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Yakar, oda ve borsa seçimleri öncesi konuştu

Başkan Yakar, oda ve borsa seçimleri öncesi konuştu

Gönen Belediye Başkanı Yakar, yakında yapılacak ticaret odası ile borsa seçimleri öncesi basına önemli açıklamalar yaparken, görevdeki 9 yılını da anlatma fırsatı buldu.

Gönen Belediye Başkanı Yakar, yakında yapılacak ticaret odası ile borsa seçimleri öncesi basına önemli açıklamalar yaparken, görevdeki 9 yılını da anlatma fırsatı buldu.
Gönen`e kazandırılan yatırımlar kadar siyasi anlayışı ve tavrıyla da kamuoyunun takdirini kazanan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yaklaşan Sivil Toplum Kuruluşları seçimi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Gönen`de 9 yıldan bu yana yaptığı belediye başkanlığı görevi boyunca, "halka hizmet hakka hizmet" anlayışıyla hareket ettiğine dikkat çeken Başkan Yakar, "Ben, Gönen`in belediye başkanıyım. Kapımda hiç kimseyi bekletmedim. Bugüne kadar da hiç kimseye karşı siyasi ayrımcılık yapmadım. Hizmet götürmede, yatırımlarda adaletsizlik içinde olmadım. Bu anlayışımız devam edecektir" dedi.
9 yıldır, hukuksuz hiçbir işlem yapmadığını, adalete güvenirken, adil olduğunu belirten Başkan Yakar, seçildiği günden beri gerek temsil ettiği makamı gerekse de halka karşı onur kırıcı davranış ve uygulamada bulunmadığını ifade etti.
İlkem temiz siyaset
Hangi amaç doğrultusunda olursa olsun, çirkeflikten uzak kalıp, kimsenin üzerinde  tehdit ve baskı unsuru oluşturmadığını anlatan Yakar, temiz siyaseti benimsediğini paylaştı.
İşte! Başkan Yakar`ın açıklamalarından önemli notlar:
"Duruşumuzla, demokrasi anlayışımızla, yaptığımız yatırımlarla ve geliştirdiğimiz projelerle Gönen Belediyesi, bölgede parmakla gösterilen belediyelerin başında yer aldı. Balıkesir`de örnek gösterilen belediyelerin başında bütün kurum ve kuruluşların seçimlerinde, Gönen`e hizmet sunacak, Gönen`in menfaatini gözetecek, kurumlar arası uyumun ve ahengi devam ettirecek listelerin seçilmesini isterim. Ben, halkımın menfaatinin yanındayım, Gönen`in tarafıyım. Belediye ve Ticaret Odasıyla işbirliğinde 1 milyon liralık ek derslik, Ticaret Borsasıyla ortaklaşa 2,5 milyon liralık hayvan pazarını kazandırdık. Gönen adına birlik beraberliği devam ettirecek, yönetimlerin iş başına gelmesini istememden daha doğal bir şey olamaz. İlçemize kazandırılan yatırımlar kadar, bizim duruşumuz, demokrasi anlayışımız, uzlaşı kültürünü benimsemiş olmamız, kolektif akılı gözetmemiz etkili olmuştur. Gönen`in geleceğini şekillendiren projeler geliştirdik. Attığımız her adıma, yaptığımız hizmet ve yatırımlara halkımızdan destek bulduk. Temsil ettiğimiz makamı korku salan, insanlarını tehdit edip, üzerlerinde baskı oluşturan bir kuruma dönüştürmedik. Temiz siyaseti benimsedik, çirkeflik ve çirkinliklerden uzak durduk. Benim istediğim ve aradığım, Gönen`de bin bir emekle yarattığımız uyumlu ve ahenkli çalışma ortamının birlik ve beraberliğimiz gözetilerek korunmasıdır. Ticaret Odası ve Borsa seçiminde, halkımın menfaatinin yanındayım, Gönen`in tarafıyım. Gönen`de birlik ve beraberliği devam ettirecek, proje üretecek, hizmet edecek yönetimlerin seçilmesini istememden daha doğal bir şey olamaz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı