Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Başkan Yakardan spora dev yatırım

Başkan Yakardan spora dev yatırım

Gönende spor alt yapısına büyük yatırım geliyor. Spor Kompleksinin ilk ayağını oluşturan 10 bin metrekarelik çim halı sahanın yapım çalışması başlıyor.

Gönen`de spor alt yapısına büyük yatırım geliyor.
Spor Kompleksinin ilk ayağını oluşturan 10 bin metrekarelik çim halı sahanın yapım çalışması başlıyor.
Olimpik standartta yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol ve futbol sahası, halı sahası, dinlenme tesisleriyle Balıkesir`deki en büyük spor tesisi projelerinin başında gelen Gönen Spor Tesisi yapımına yakında başlanıyor.
Gönen Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığının işbirliğinde yapılacak olan spor kompleksinin, ilk ayağını oluşturan 10 bin metrekarelik halı saha yapımına bu hafta başlanacağını bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "10 bin metrekarelik çim halı sahasının ihalesi yapılmıştı. Sözleşmeyi bu hafta içinde imzalayıp, halı sahanın inşaat çalışmasına başlanacaktır" dedi.
Gönen`de spor altyapısına büyük yatırım yapılacağını da kaydeden Başkan Yakar, "Yerel yönetim olarak, ilçemizde sporun gelişmesini önemsiyoruz. Sporun ilerlemesi, çocuklarımızın ve gençlerimizin sportif etkinliklerini gerçekleştirebileceği tesisler inşa ediyoruz. Gönen Spor Kompleksinin ilk yatırımı olan 10 bin metrekarelik halı sahanın inşası başlıyor. Halı sahayı basket sahası, tenis kortu, yüzme havuzu takip edecek" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false