Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Başkan Yardımcısı Dursun Mirza: AKPlilerin meclisi terk etmesi yakışıksız

Başkan Yardımcısı Dursun Mirza: AKPlilerin meclisi terk etmesi yakışıksız

Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Belediye Meclisinin kazım ayı toplantısında, AKPli belediye meclis üyelerinin, toplantıyı terk etmelerini yakışıksız bulduğunu vurguladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Belediye Meclisi`nin kazım ayı toplantısında, AKP`li belediye meclis üyelerinin, toplantıyı terk etmelerini yakışıksız bulduğunu vurguladı.
Sedat Pekel`in başkanlığındaki mecliste, hangi partiden olursa olsun, her üyenin, düşüncelerini özgürce ve istediği sürede dile getirmesine olanak tanındığının altını çizen Mirza, şunları söyledi:
"Kasım ayı toplantımızda da buna uygun davrandık, AKP sözcüleri Eşref Kasapoğlu ve Mesut Tatlıdil, istedikleri kadar konuşup, 2013 yılı tahmini bütçesini eleştirdiler. Ancak ne zaman ki, Belediye Başkanımız Sedat Pekel, yanıt hakkını kullanmaya başladı, Eşref Kasapoğlu, başkanın sözüne müdahaleye geçti.. Ardından da, onun isteği doğrultusunda, AKP grubu, meclisi terk etti. Bu davranışları da, demokrasiye yakışmadı. Bizim, meclis toplantılarına yaptığımız tek iş, kent için çalışmalarımızı anlatmak, muhalefetin eleştirilerine de gerektiğinde yanıt hakkımızı kullanmaktır."
Mirza, sözlerini, "Dilerim, bundan sonra meclisimizde bu olay bir kez daha yaşanmaz" diyerek tamamladı.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı