Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Yardımcısı Onur, Öztaylana cevap verdi

Başkan Yardımcısı Onur, Öztaylana cevap verdi

Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı Ozan Onur, AKP Balıkesir Milletvekili Bandırma eski Belediye Başkanı Cemal Öztaylanın, yerel basında kendileri aleyhine çıkan haberler üzerine açıklama yapmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı Ozan Onur, AKP Balıkesir Milletvekili Bandırma eski Belediye Başkanı Cemal Öztaylan`ın, yerel basında kendileri aleyhine çıkan haberler üzerine açıklama yapmak zorunda kaldıklarını belirtti.
Başkan Yardımcısı Onur, yerel basında son günlerde AKP Milletvekili Cemal Öztaylan`ın açıklamaları olarak yer alan "CHP`li Belediye`nin Bandırma`nın imajını zedelediği" yönündeki haberleri üzülerek takip ettiklerini söyledi. 
Onur, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bahsi geçen haberde kentimizin imajını, çöplük yangının ardından tamamen kendi düzmeceleri olduğunu öğrendiğimiz zehirlenmelerin ve 23. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali`nde sahne alan dansçı kızların zedelediğini ifade ediyor. Bandırma`nın Yerel Yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bizlere adeta nefes aldırmamak için çalışan, kaybettiği seçimi hazmedemeyip her şeye haciz koyduran Cemal Öztaylan`a sormak gerekir. Sizlerin görev yaptığınız ve iktidar olduğunuz dönemde Bandırma`nın Eti BOR Genel Müdürlüğü gitti, Bandırma`nın TMO Genel Müdürlüğü gitti, DLH Bölge Müdürlüğü gitti, Tekel kapandı. Çıkardığınız Büyükşehir yasasıyla bu kentin özlemi olan il olma hayali bitti. İktidar olarak yerine getirdiğiniz bu uygulamalarla, Bandırma imajını ne yazık ki o zaman kaybetti. Yalnız şunu hiçbir zaman unutmamak gerekir. Bandırma ve Bandırmalılar her şeyin farkında. Sizlerin hoşuna gitmese de bizler hızlı bir şekilde bu kente hizmet etmeye devam edeceğiz."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli