Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Yavaş engelleri ortadan kaldırıyor

Başkan Yavaş engelleri ortadan kaldırıyor

Sındırgı Belediyesi engelli vatandaşların sorunlarını ortadan kaldırmak adına sürdürdüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sındırgı Belediyesi engelli vatandaşların sorunlarını ortadan kaldırmak adına sürdürdüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Sındırgı’ya bağlı Çavdaroğlu Mahallesinde ikamet eden bedensel engelli Gülbeyaz İnkaya’nın akülü arabanın aküleri ve tekerlekleri eşi Veli İnkaya’ya Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş tarafından teslim edildi.
Eşinin kullandığı akülü arabanın aküleri bittiği ve tekerleklerinin eskidiği için kullanamadığını belirten Veli İnkaya, “Eşim küçükken geçirdiği ‘çocuk felçi’ hastalığı nedeniyle belden aşağısı tutmuyor. Eşimin işlerini rahat görmesi için 2 yıl hayırsever komşumuz tarafından kullanmadıkları akülü araba hediye edildi. 2 yıldır kullandığı için aküleri bitti, tekerlekleri eskidi. Belediye Başkanımızdan akü ve tekerlek için talepte bulunduk. Sağolsun talebimizi yerine getirdi. Bugün eşimin akülü arıcının akülerini ve tekerleklerini verdi. Artık eşim çarşıya, komşuya rahatlıkla gidip gelebilecek. Bizlere maddi ve manevi anlamda her zaman destek olan Belediye Bakanımız Ekrem Yavaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ta, belediye olarak her zaman engellilerin yanında olmaya ve onların bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi.
Engellerin kaldırılması için var güçleri ile çaba gösterdiklerini belirten Yavaş, “Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını sürdürebilmeleri ve diğer insanlar gibi kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için bizler bütün engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Aslında engelli olmak, hiçbir şeyi yapmaya engel değildir. Biz bunun bilinci ile hareket ederek engelli vatandaşlarımıza cesaret verme çabası içerisindeyiz. Engellilerimiz için hayat fiziksel ve ruhsal olarak zorluklarla dolu. Onları rahatlatabilecek her türlü çalışmaya talibiz. Engellimizin hayatını kolaylaştırmak için buradayız. Sizlerin yüzü güldüğü zaman biz de işimizi layıkıyla yaptığımızı anlıyoruz.” diye konuştu.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli