Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Yavaş Hacı Adaylarını Uğurladı

Başkan Yavaş Hacı Adaylarını Uğurladı

2014 yılı Hac sezonunda hacca gidecek olan, Sındırgı'lı Hacılar, Kapalı Pazar yerinde düzenlenen törenle kutsal topraklara sevenleri ve dostları tarafından uğurlandı.

2014 yılı Hac sezonunda hacca gidecek olan, Sındırgı’lı Hacılar, Kapalı Pazar yerinde düzenlenen törenle kutsal topraklara sevenleri ve dostları tarafından uğurlandı. Kapalı pazaryerinde gerçekleşen kutlama törenine Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Başkan yardımcısı Şevket Barkır, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Güner ve hacı adaylarının eş dostları katıldı.
Dualar eşliğinde yakınlarının gözyaşlarıyla uğurlanan hacı adayları ile tek tek görüşen Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “Yolculukların en güzeline, Kâbe`ye, Allah’ın evine gidiyorsunuz. Peygamber efendimizin gül kokusunun hissedildiği, ehli beytinin izlerinin olduğu topraklara gidiyorsunuz. Bu mübarek topraklara bizim selamlarımızı ulaştırmanızı sizlerden rica ediyorum. Eminim o mübarek topraklarda şehrimize, ülkemize, bütün İslam alemine, şu anda sıkıntı ve üzüntü içinde olan bütün İslam coğrafyasına, dünya mazlumlarına, barış ve kardeşliğe dualar edeceksiniz. Gönüllerimiz sizlerle, Allah hayırlı ve makbul eylesin, Tüm hacı adaylarına hayırlı yolculuklar diyorum” şeklinde konuştu. Sındırgı Belediyesi tarafından hazırlanan yolluklar Belediye Başkanı Yavaş tarafından hacı adaylarına hediye edildi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı