Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Yavaş iftarını halkla birlikte açtı

Başkan Yavaş iftarını halkla birlikte açtı

Belediye Meclis Üyeleri Bahtiyar Kocaer, Hasan Daşkafa, Mehmet Yavuz ve Hasan Avcı'nın da katıldığı iftar yemeği öncesi konuşan Belediye Başkanı Yavaş; Ramazan'ın doya doya yaşandığı ilçemizde, Ramazan'ın....

Belediye Meclis Üyeleri Bahtiyar Kocaer, Hasan Daşkafa, Mehmet Yavuz ve Hasan Avcı'nın da katıldığı iftar yemeği öncesi konuşan Belediye Başkanı Yavaş; Ramazan'ın doya doya yaşandığı ilçemizde, Ramazan'ın hareketliliğini ve coşkusunu iftar programlarımızda görüyoruz. Ramazan manen ve madden şifa bulduğumuz bir ay. Ramazan ayında programım müsait olduğu müddetçe iftarımı, iftar çadırında halkımızla birlikte açacağım. İftar yemeğini halkımızla birlikte burada yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yüce Allah'ın tutulan oruçları kabul etmesini diliyor ve tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Halkımızın iftar çadırımıza büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Burada zengini, fakiri hep birlikte iftar yapıyoruz. Önemli bir ibadet ile birlikte önemli bir sosyal dayanışma ve paylaşma ortaya çıkıyor. ” dedi.
Daha sonra iftar çadırını gezerek vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Yavaş, halkın Ramazan ayını tebrik etti. İftar programından sonra Şerif Paşa Camiinde Teravih namazını kılan Başkan Yavaş, Şerif Paşa Meydanında 5 yıl aradan sonra tekrar düzenlenen Ramazan Geceleri etkinliğine katıldı.
Belediye tarafından Şerif Paşa Meydanına kurulan Ramazan etkinliklerine vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten BaşkanYavaş. Hem ilçemizden hem de ilçe dışındaki diğer mahallelerden vatandaşlarımız Ramazan etkinlik alanımıza gelerek programlarımızı izliyor. Her gün düzenli olarak yaptığımız Ramazan Etkinlikleri Programlarımızda adeta bir izdiham yaşanıyor, vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. ”dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli