Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Yavaş, yaşlı kadını huzur evine yerleştirdi

Başkan Yavaş, yaşlı kadını huzur evine yerleştirdi

Sındırgı İlçesi'nin Bayırlı mahallesindeki evde tek başına yatağa mahkum bir şekilde yaşayan Feride Akbalık (85) isimli yaşlı kadın Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın talimatıyla huzurevine yerleştirildi.

Sındırgı İlçesi’nin Bayırlı mahallesindeki evde tek başına yatağa mahkum bir şekilde yaşayan Feride Akbalık (85) isimli yaşlı kadın Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın talimatıyla huzurevine yerleştirildi.
Yaşlı kadın, Sındırgı Belediyesi bünyesinde bulunan Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğüne komşularının müracaat etmesi sonucu bu bayramı huzur içinde geçirecek.
Eşini kaybettikten sonra tek başına yaşayan Akbalık, sokakta giderken düşmesi sonucu kalça kemiği kırılmasıyla yatağa mahkum olduğu öğrenildi.
Mahalle halkının yardımlarıyla yaşamına devam eden Akbalık’ın, bu durumuna üzülen komşuları Sındırgı Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğüne müracaat etti. Yaşlı kadının durumu Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a iletildi. Bu duruma çok üzülen Başkan Yavaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’la görüşmesi sonucu Büyükşehir Belediyesine bağlı Firdevs Hattatoğlu Yaşlı Bakım evine yerleştirilmesi uygun bulundu.
Bayırlı Mahallesinden ambulansla Balıkesir’e gönderilen Akbalık, Balıkesir’e hareket etmeden önce Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı görmek istedi. Belediye önünde gerçekleşen görüşmede Akbalık, yardımlarından dolayı Başkan Yavaş’a teşekkür etti. Belediye önünde gerçekleşen kısa görüşmeden sonra Sosyal ve Kültürel İşler Müdürü Salih Durak ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Avcı nezaretinde bütün muayeneleri yaptırıldıktan sonra Firdevs Hattatoğlu yaşlı kadın bakım evine yerleştirildi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false