Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Başkan yeni Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Başkan yeni Emniyet Müdürünü ziyaret etti

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçemize atanan yeni Emniyet Müdürü Mustafa Hakan Zorluyu makamında ziyaret edip, görevinde başarılar diledi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçemize atanan yeni Emniyet Müdürü Mustafa Hakan Zorlu`yu makamında ziyaret edip, görevinde başarılar diledi.
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü`nde gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Aysan ile Emniyet Müdürü Zorlu, ilçenin genel sorunları ile şehrin özelliği masaya yatırıldı. Ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Aysan, Emniyet ve Belediyenin uyum içinde çalışmasının vatandaşa kaliteli hizmet getireceğini söyledi. Dört yıl Bigadiç`te Emniyet Müdürü olarak görev yaptıktan sonra ilçemize atanan Emniyet Müdürü Zorlu ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyacağını dile getiren Başkan Aysan, "Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Hakan Zorlu`ya yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. Başkanın Emniyet Müdürü Mustafa Hakan Zorlu`ya yaptığı ziyarette, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ali Ertek ile Erdek İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Onay`da hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli