Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Yılmaz’dan üniversiteli gençlere yılsonu hediyesi

Başkan Yılmaz’dan üniversiteli gençlere yılsonu hediyesi

Bandırma’da Aydilge rüzgârı esti.

Bandırma’da Aydilge rüzgârı esti. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerini, yılsonu hediyesi olarak Aydilge ile buluşturdu. Aydilge’nin en sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren gençler, gönüllerince eğlendi. 
Üniversitenin Merkez Yerleşkesinde, Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen konsere, gençlerin ilgisi yoğundu. 
Güçlü sesiyle en sevilen şarkılarını seslendiren Aydilge, gençlere muhteşem bir atmosferde şahane bir konser deneyimi yaşattı. 
Konserde; Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Rektör Süleyman Özdemir’i de yanına alarak sahneden gençlerle selfie yapan Aydilge, gençlerin enerjisini çok beğendiğini söyledi. Kendisini gençlerle buluşturan Başkan Yılmaz ve Rektör Özdemir’e teşekkür eden Aydilge, plaketini evinin başköşesine koyacağını belirtti. 
Babalar Günü’ne özel Cengiz Kurtoğlu konseri 
Büyükşehir Belediyesi, her çocuğun kıymetlisi olan babalar için de Babalar Günü’ne özel Türkiye’nin en baba sanatçılarından Cengiz Kurtoğlu’nu Balıkesirlilerle buluşturuyor. 19 Haziran Pazar günü saat 21.00’de Avlu Havuzlu Amfi Alanı’nda gerçekleştirilecek konserde, Cengiz Kurtoğlu en sevilen şarkılarıyla sevenlerini mest edecek. 
Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı