Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Yücel Yılmaz Erdek'lilerle bayramlaştı

Başkan Yücel Yılmaz Erdek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey Erdek'i ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey Erdek'i ziyaret etti.  
Arife günü ilçeye gelen ve vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Yılmaz, ilçede devam eden çalışmaları inceledi. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkanlarını Erdek için seferber ettiğini söyleyen Başkan Yılmaz, son bir haftadır ilçede yoğun bir şekilde çalışma yürütüldüğünü belirtti.
Erdek’te altyapı çalışmalarının devam ettiğini, arıtma ve içme suyu tesisatının tamamen değiştirileceğini kaydeden Başkan Yılmaz, “Artık derin deşarj değil tamamen biyolojik arıtma tesisi altyapısını buluşturduk. Şimdi de vatandaşımızın yoğun olarak şikayet konusu olan toz ve topraktan kurtulması için ekiplerimiz çalışıyorlar. Çalışmalar bayramdan sonra devam edecek. Mayıs ayı sonuna kadar Erdek'imizi turizm sezonuna hazır hale getireceğiz. İlçe Belediye Başkanı ile hep beraber uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Kendisine de teşekkür ederim. 160 personelimiz ile asfalt  ve temizlik çalışmamız devam ediyor." diye konuştu.  
Başkan Yücel Yılmaz ve beraberinde ki ekip daha sonra Ocaklar, Narlı ve Karşıyaka mahallelerini ziyaret ederek, kırsal mahallelerde devam eden çalışmalar yerinde incelendi.

Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli