Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Başkandan eğitim camiasına yemek jesti

Başkandan eğitim camiasına yemek jesti

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, eğitim camiasına yemek verdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Belediye Başkanı Aysan, öğretmenlere yemek verdi. Agrigento Otelde düzenlenen yemekte...

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, eğitim camiasına yemek verdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Belediye Başkanı Aysan, öğretmenlere yemek verdi. Agrigento Otel`de düzenlenen yemekte, Mayın Filo Komutanı Tümamiral Atilla Kezek, Garnizon Komutanı Dz.Kur.Kd.Albay Bülent Keçeci, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, İlçe Emniyet Müdürü Sadık Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, tüm eğitim camiası ile basın mensupları hazır bulundu.

Konukların eşleğiyle birlikte katıldığı yemeğin açılış konuşmasını yapan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, böylesi özel ve mutlu bir günde eğitim caimasını bir araya getiren, aradığımız her an kendisine ulaşabildiğimiz belediye başkanımız Hüseyin Aysan`a teşekkür ettiğini ifade etti.
Belediye Başkanı Aysan, böyle anlamlı ve güzel bir günde sizlerle olmanın mutluluğunu yaşağını belirtip, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladığını dile getirdi.
Aysan, "Ulu önder Atatürk`ün, gençleri eğitmek üzere emanet ettiği sözlersiniz. Sizler bizim başımızın taçısınız. Bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmak bizler için büyük kıvanç kaynağıdır. 24 Kasım Öğretmenler Günü`nü kutluyor, sizlere her konuda yardımcı olacağıma söz veriyorum." şeklinde konuştu.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde öğretmenler eşleriyle birlikte eğlendi. Yemekte aynı zamanda çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekiliş vardı. Haber : Kemal Şekerci

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı