Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Başkanlar Milletvekili Ok´u ziyaret etti

Başkanlar Milletvekili Ok´u ziyaret etti

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir´de 2009-2014 döneminde belediye başkanlığı yapan isimleri TBMM´de konuk etti.

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir´de 2009-2014 döneminde belediye başkanlığı yapan isimleri TBMM´de konuk etti.
Balıkesir ilinde 2009-2014 döneminde Belediye Başkanı olarak hizmet vermiş isimler MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok´u TBMM´de ziyaret etti. 

Belediye Başkanlarının ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail Ok, ziyarete gelen Belediye Başkanlarının Balıkesir ve ilçelerinde görevleri süresince güzel hizmetlerde bulunmuş iz bırakmış insanlar olduğunu belirtti.
Bu ziyaretlerde dolayı başkanlar heyetine teşekkür eden Ok, ?Bizleri bu ziyaretleri ile mutlu eden Belediye Başkanlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Kendileri doğdukları şehrin daha yaşanılır bir yer olması için çalışmış ve çok güzel eserler kazandırmış kişilerdir. Balıkesir´in her köşesinde izleri ve emekleri bulunan başkanlarımıza bu hizmetlerinden dolayı yeniden teşekkür ederim´´ dedi.
Ziyarete, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Balya Belediye Başkanı Dündar Cengiz, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, İvrindi Gökçeyazı Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Bigadiç İskeleköy Belediye Başkanı Ayhan Aşık, Susurluk Karapürçek Belediye Başkanı Mehmet İlban, Gömeç Karaağaç Belediye Başkanı Şenol Halkalı, Ayvalık Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Erdek Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak, Manyas Salur Belediye Başkanı Fethi Kilercioğlu, Savaştepe Belediye Başkanı Turgay Yüksel, Gönen Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ ile Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Aslan katıldı.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli