Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Başkanlar yeni yılın ilk doğan bebeğini ziyaret etti

Başkanlar yeni yılın ilk doğan bebeğini ziyaret etti

Balıkesir`de 2015 yılının ilk bebeği Ömer Kurt, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi`nde dünyaya geldi.

Balıkesir`de 2015 yılının ilk bebeği Ömer Kurt, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi`nde dünyaya geldi. Hastanede ilk bebeği ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bebeğin Hz. Ömer gibi olmasını temenni etti.
Aslen Sinop’lu olan ve Balıkesir`in Paşaköy Mahallesi`nde yaşayan Hasan, Nuray Kurt çiftinin ikinci bebeği olan Ömer`in ilk ziyaretçileri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz oldu.
Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi`nde 3 kilo ağırlığında 50 santimetre boyunda dünyaya gelen Ömer bebeğe Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, altın taktı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz`ın da eşlik ettiği Başkan Edip Uğur, yeni doğan bebeklerin ailelerine `Hoşgeldin Bebek projesi` kapsamında içerisinde yelek, altlık, eldiven, ateş ölçer, tırnak makası, bornoz seti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur imzalı bir mektup bulunan hediye paketlerini takdim etti. Başkan Uğur ve Başkan Yılmaz, acil servis, yoğun bakımda yatan hastaları da ziyaret ederek acil şifalar dileyip yeni yıllarını kutladı.
Hastanenin ardından Zağnos Paşa Camii civarında çalışan temizlik işçilerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan Başkan Uğur ve Başkan Yılmaz, hediye takdim etti.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı