Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Saka, Kılıçdaroğlu ile birlikte Kepsut ve Dursunbey'e gitti

Başkan Saka, Kılıçdaroğlu ile birlikte Kepsut ve Dursunbey

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kepsut ve Dursunbey ziyaretlerine katıldı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kepsut ve Dursunbey ziyaretlerine katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki gün arayla yeniden Balıkesir'e geldi. Önceki gün Balıkesir'in Körfez ilçeleri Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık'ı ziyaret eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bu kez Balıkesir'in Kepsut, Dursunbey, Bigadiç ve Sındırgı ilçelerini ziyaret etti.
Edremit Belediye Başkanı CHP'li Kamil Saka'da Kılıçdar-oğlu'nun Balıkesir ilçelerinde ki programına katıldı. Genel Başkan Yardımcıları, CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol, Milletvekili adaylarının da yer aldığı ziyaretl erde CHP Lideri büyük bir coşku ve sevgi gösterileri ile karşılandı.
Başkan Saka, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iki gün arayla Balıkesir'in farklı ilçelerini ziyaret ederek Balıkesir'e verdiği önemi gösterdiğini belirterek, Genel Başkanımızı Balıkesir merkezdeki mitingi, Körfez ilçeleri ziyareti ve bugünkü ziyaretlerinde Balıkesirli hemşerilerimiz yoğun ilgi ile karşıladılar. Yaşanacak bir Türkiye için, aydınlık yarınlarımız için Anadolu'nun Kemal'i, sevgili Genel Başkanımız Kemal Kılıdaçdaroğlu'nu 8 Haziran'da Başbakan yapabilmek için çalışıyoruz.” diye konuştu.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı