Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Sarı, koltuğunu bıraktı

Başkan Sarı, koltuğunu bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 95. yılı kutlamaları kapsamında, Muzaffer Gürer Ortaokulu öğrencileri, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı`yı makamında ziyaret ettiler. Okulun 8. sınıf öğrencileri Neslihan Sarı, Oğuz Öz ve Enes Demirdağ, B

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 95. yılı kutlamaları kapsamında,  Muzaffer Gürer Ortaokulu öğrencileri, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı`yı makamında ziyaret ettiler. Okulun 8. sınıf öğrencileri Neslihan Sarı, Oğuz Öz ve Enes Demirdağ, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile bir süre sohbet ettiler. 

Daha sonra sembolik olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturan Neslihan Sarı, Erdek ile ilgili düşüncelerini ve yapacağı çalışmaları anlattı. Öğrencilerin, başkan Sarı`yı ziyaretleri sırasında yanlarında öğretmenleri Sedat Tuncer, Ebru Yıldız ve Ali Kafes de bulundu.
Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçede Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamlarıda temsilen öğrenciler tarafından yürütüldü.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false