Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BASKİ kazıları yine sancılı!

BASKİ kazıları yine sancılı!

Erdek Yolu Caddesi´ndeki kazılara Mirza´dan tepki!

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ayyıldız Tepe Mahallesi´nde, yeni muhtarlık binasının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Mirza, incelemeler sırasında, mahallenin Erdek Yolu Caddesi´nde, BASKİ tarafından yapılan kazı çalışmalarına tepki gösterdi. Mirza, bu caddede, BASKİ tarafından yolların rastgele ve plânsız şekilde kapatılmasının vatandaşları mağdur ettiğini belirtti.
Bandırma´da kazılan tüm yolların onarım ve bakım çalışmalarının Bandırma Belediyesi´nin sorumluluğundaymış gibi gösterilmesine tepki gösterirken, şunları söyledi:
?BASKİ´nin, keyfi bir şekilde yaptığı çalışmalar, halkımızı rahatsız ediyor. Bu yollar, aynı zamanda halkın parasıyla asfaltlanıyor. BASKİ´nin bu düzensiz kazıları, halkımıza maddi-manevi zarar veriyor. Buna asla izin vermeyeceğiz. BASKİ´nin daha önce yaptığı kazılar sonrası kazılan bu yerleri Bandırma Belediyesi olarak biz kapattık. BASKİ, su ve kanal çalışmaları için kazıyor. Ayrıca elektrik ve diğer bağlantılar için bizim haberimiz olmadan da kazılar yapılıyor. Kazı paraları da Bandırma Belediyesi´ne değil, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne ödeniyor. Ancak vatandaş, kazılan yerler yapılmadığı için bizleri suçluyor. Bizler, sadece vatandaşımız mağdur olmasın istiyoruz. Bu onarımı yapmamazlık edemeyiz. Çünkü, yapmazsak, yine Bandırmalılar, kendi vatandaşlarımız mağdur olacak. Bizler, önceki dönemle birlikte, Bandırma´da yapılmamış cadde ve sokak bırakmamıştık. Şimdi bu yollar yeniden bozuldu. BASKİ, bizden izin almadan yolları kazmayı sürdürüyor.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı