Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BASKİ, yine Bandırma´yı vurdu

BASKİ, yine Bandırma´yı vurdu

Bandırma´da su faturaları el yaktı

Bandırma´da son olarak gelen ve nisan ayını kapsayan su faturaları büyük tepki gördü.
Vatandaşlar, bundan önceki aylarda gelen faturaların iki misliyle karşılaşınca şaşkına döndüklerini vurgulayarak, şöyle dediler:
?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı BASKİ´nin gönderdiği faturalar, önceki aylara göre iki kat fazla. Anlayamadığımız konu şu. Ne oldu da bu büyük fark ortaya çıktı. BASKİ, kafasına göre yeniden zam mı yaptı? Bandırma olarak yıllardır su konusunda yediğimiz kazıklar ne zaman bitecek??
Haber Merkezi



zafer çakmak
29.06.2020 22:23:37
mesel şu bende ilk etapta faturayı görünce hışımla baskiye gittim . açma kesme servisinde bir personel var ekranı döndürüp anlattı baski üst yönetimi bu kararı almış mart ayı tüketiminin yüzde seksenine göre nisan ayında sms aracılığıyla fatura göndermişler haliyle nisan ve mayıs ta sokağa çıkma yasağı nedeniyle su tüketimi arttı fakat nisan ayında su artışına rağmen düşük fatura çıkıp mayıs ayında ise nisanda eksik yazılan tutarla birlikte faturalandırılınca haliyle nisanın iki katı kadar mayıs faturası gelmiş oldu. burda uygulamada keşke 2 aylık yazsalardı faturaları halkta kolay anlardı yada bunu açıklıcak yeterli kalifiye personel olsa halkta kolay anlardı.

Anahtar Kelimeler: BASKİ yine Bandırma vurdu
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı