Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

BASKİ muhtarlarla buluştu

BASKİ muhtarlarla buluştu

BASKİ Erdek Şube Şefliği’nde, BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal’ın başkanlığında, Erdek merkez mahalle muhtarıyla bir araya gelinerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

BASKİ Erdek Şube Şefliği’nde, BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal’ın başkanlığında, Erdek merkez mahalle muhtarıyla bir araya gelinerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Erdek merkez mahalle muhtarlarıyla hem kendi mahallelerinde hem de periyodik olarak gerçekleştirilen toplantılarda bir araya gelerek onların talep, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye devam eden BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal ilçemizi ziyaret etti.
BASKİ Erdek İşletme Şube Şefi Oktay Süzen’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal, Erdek merkez mahalle muhtarları ile AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu katıldı.
Toplantının açış konuşmasını yapan BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal, muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda gerek büyükşehir gerekse ilçe belediyeleri ile bir köprü görevi gördüğünün altını çizdi.                
Erdek merkez mahalle muhtarları da, Erdek’te devam eden kanalizasyon ve atıksu arıtma tesisi inşaatı yapım çalışmalarında yaşanan sorunları ayrıntılı olarak aktardı.
Muhtarlardan gelen talep ve istekleri dikkatle dinleyen ve not alan BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal, Erdek İlçesi Merkez Zeytinli Mahallesi’nde yapılması için programa alınan yağmur hattı çalışmalarının hafta içinde başlanacağı bilgisini verdi.
Bu bağlamda mahallelerimizin sorunlarını öncelikle muhtarlardan öğrenerek, çözüm üretilecek uygulamalara geçildiğine değinen BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal, Erdek’te halen devam eden kanalizasyon ve atıksı arıtma tesisi inşaatı yapım çalışmalarında mahallelerde yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kalkacağını açıkladı.
BASKİ Genel Müdürü Günal, toplantıda muhtarların sorunlarını da ayrıntılı olarak yanıtladı.

Haber : Tuncay Ertan
 



Anahtar Kelimeler: BASKİ muhtarlarla buluştu
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı