Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BASKİ´nin denetimi muhalefette

BASKİ´nin denetimi muhalefette

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi´ndeki oylamada BASKİ´nin denetimi "millet ittifakı"na geçti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi´nin son toplantısındaki oylamada, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü´nün (BASKİ) denetimi CHP ve İYİ Parti´den oluşan "millet ittifakı"na geçti.
Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, "BASKİ denetim komisyonu için yapılan oylamada Demokrat Partili Ayvalık Belediye Başkanının da muhalefetle birlikte oy kullanmasıyla birlikte BASKİ´nin denetimi iki yıllık süre için muhalefete geçti" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın başkanlığında gerçekleşen Büyükşehir Belediye Meclisi´nin son toplantısında gündeme gelen Erdek ile ilgili bazı konuların da ilgili komisyonlara gönderildiğine işaret eden Yapakçı, şunları söyledi:
"Toplantının dışında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile görüşme ve Erdek ile ilgili bazı konuları görüşme olanağı da bulduk. Kendisine, Erdek´te BOTAŞ tarafından yapılan doğalgaz kazılarında bozulan cadde ve sokakların, Balıkesir´in diğer ilçelerinde olduğu gibi Erdek´te de bu kuruluş tarafından yapılması gerektiğini bildirdik. Bu isteğimiz incelenmek üzere ilgili komisyona gönderildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da konuyla ilgileneceğini belirtti. Yücel başkan, ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ndeki tüm daire başkanlıklarının, ilçe belediyeleriyle koordineli çalışmalarını istiyor. Dilerim bu istek yaşama geçer."
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: BASKİ denetimi muhalefette
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli