Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Batı Garaji, Erdek-Gönen ve Edincik halkına nefes oldu

Batı Garaji, Erdek-Gönen ve Edincik halkına nefes oldu

Batı Garajı ile ilgili Bandırma´da yayınlanan bir gazete haberinde Aşağı İstasyon semtindeki Batı Garajı´nın 15 yıldan beri hiç kullanılmadığıyla ilgili haberin doğru olmadığı belirtidi. Edincik Belediyesi eski Başkanı M. Ali Yağcı, Bandırma Batı Garajı h

Batı Garajı ile ilgili Bandırma´da yayınlanan bir gazete haberinde Aşağı İstasyon semtindeki Batı Garajı´nın 15 yıldan beri hiç kullanılmadığıyla ilgili haberin doğru olmadığı belirtidi. Edincik Belediyesi eski Başkanı M. Ali Yağcı, Bandırma Batı Garajı hakkında görüşlerini paylaştı.
Bandırma İlçesi´nde Aşağı İstasyon semtinde hazırlanan Batı Garajı´nın 10 yıl önce 4 Ocak 2010 törenle açıldığını hatırlatan Yağcı, bu garajın 2 yıl kadar hizmet verdikten sonra, Bandırma Ticaret Odası önündeki alanın hazırlanarak vatandaşlara buradan daha kaliteli hizmet verilmesine devam edildiğini söyledi.
Erdek, Gönen ve Edincik minibüslerinin Batı Garajı açılmadan önce uzun yıllardır şehir merkezine yakın yerleri durak olarak kullandıklarını belirten Yağcı, Batı Garajı hizmete sokulmadan önce Erdek, Gönen ve Edincik halkının Bandırma otogarına gitmek zorunda bırakıldığını, Batı Garajı´nın hizmete girmesiyle vatandaşların adeta nefes aldığını belirtti.
Projenin mimarını Bandırma Belediyesi eski Başkanlarından CHP Balıkesir eski Milletvekili Sedat Pekel olduğunun altını çizen Yağcı, ?Erdek, Gönen ve Edincik´li vatandaşlarımızı aktarmalı düzenden kurtarıp daha uygun ve sorunsuz bir ulaşım hizmeti sunulmasının önünü açan Pekel´e ne kadar teşekkür etsek azdır.? dedi.
Bandırma Belediyesi´nin Batı ve Doğu Garajı´nı hayata geçirmesiyle, Erdek, Gönen ve Edincik halkının aktarmalı sistemden kurtarıldığını ifade eden Yağcı, bu uygulama sayesinde bu üç yöre halkına yaşatılan sorunun ortadan kalktığını dile getirdi.
Haber: Erdem Özcan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı