Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bayan arkadaşını silahla yaraladı

Bayan arkadaşını silahla yaraladı

Erdekte birlikte yaşadığı bayan arkadaşı 25 yaşındaki Duygu D.nin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle terk etmesine sinirlenen aslen Erdekli olan Sercan N. (25) isimli genç, genç bayanı kurşun yağmuruna tuttu.

Erdek`te birlikte yaşadığı bayan arkadaşı 25 yaşındaki Duygu D.`nin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle terk etmesine sinirlenen aslen Erdek`li olan Sercan N. (25) isimli genç, genç bayanı kurşun yağmuruna tuttu. Bacağına isabet eden iki kurşunla ağır yaralanan Duygu D. hastaneye kaldırıldı. Olay, Bursa ili Hacıseyfettin Mahallesi İncirli Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, nikahsız olarak 3 yıldır birlikte yaşayan Sercan N. ile Duygu D. arasında son dönemlerde kıskançlık yüzünden sık sık tartışma yaşanmaya başladı. Erkek arkadaşının kendisine tartışmalar sonrası kendisine şiddet uygulamaya başlamasına da dayanamayan Duygu D., yaklaşık bir ay önce evi terk ederek Bursa`da ki ailesinin yanına gitti.
Kız arkadaşı ile barışmak ve tekrar eve götürmek için Bursa`ya giden Sercan N., Duygu D.`nin yeniden beraber olalım teklifini kabul etmemesi üzerine yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla, genç kadına kurşun yağırdı. Bacaklarına isabet eden 2 kurşunla yere yığılan Duygu D.`nin yardımına çevrede bulunanlar yetişti. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Duygu D. 112 Acil Servis ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi`ne kaldırıldı. Genç kızın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olay yerinin arka sokağına 10 E 7456 plakalı otomobilini bırakıp kaçan şüpheli Sercan N`nın yakalanması için ise Bursa Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli