Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bayer Emlak, emin adımlarla yürüyor

Bayer Emlak, emin  adımlarla yürüyor

İlçede Bayer Emlak adıyla emlak sektörüne giren Ramazan Bayer, Güney Marmara Emlak Piyasasında söz sahibi olmaya kararl

İlçede Bayer Emlak adıyla emlak sektörüne giren Ramazan Bayer, Güney Marmara Emlak Piyasasında söz sahibi olmaya kararlı.
Geçtiğimiz yıllarda Erdek`te Milli Emlak Şefliği görevinde bulunan Ramazan Bayer, emekli olduktan sonra yerleştiği Erdek`te Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı işine başladı.
Uzun yıllar çalıştığı kamu hizmetindeki tecrübesini, mesleki tecrübesi ile bütünleştirerek faaliyete geçirdiği Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ile Erdek ve çevresinde emlak talebinde bulunan müşterilerine hizmet vermeyi sürdüren Ramazan Bayer, Balıkesir`in Büyükşehir olması ile birlikte gayrimenkul tasarrufunda yaşanan kargaşa ve karışıklık nedeniyle, teknik ve hukuki bilgiye dayanan gayrimenkul yatırım danışmanlarına ihtiyaç duyulacağına dikkat çekti.
Büyükşehir ile birlikte, köy ve beldelerin mahalle, ilçe belediyelerinin ise büyükşehirden planlanan yeni uygulamalara gebe olduğunu belirten Bayer, bu noktada Gayrimenkul tasarrufçularının alma ve satma noktasında ciddi firmalarla diyalog ve danışma hizmeti almalarının kendi menfaatlerine olacağı uyarısı yaptı.
Erdek Neyyire Sıtkı Caddesinde Çay Bahçeler Bölgesinde 2. kattaki ofisinde 7/24 mesai verdiğini bildiren Ramazan Bayer, Gayrimenkul tasarrufunun ciddi bir konu olduğunu, özellikle de güvenilir uzmanlara danışılması gerektiği hatırlatmasında bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli