Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bayram huzurlu geçti

Bayram huzurlu geçti

Cuma günü başlayan Ramazan Bayramı Pazar günü sona erdi.

Güney Marmara Bölgesi´nin önemli tatil yörelerinden Erdek´te, güvenlik güçlerinin aldığı tedbirler sayesinde bayram huzurlu geçti.
Bayram tatili nedeniyle arife gününden itibaren Erdek´e gelmeye başlayan tatilciler, gündüzleri serinlemek için Marmara´nın mavi sularında bol bol yüzerken, geceleri eğlence yerlerinde gönüllerince doyasıya eğlendiler. 

Bu seneki bayram tatili süresi kısa olmasına rağmen, 3 günlük bayram tatilinde moral depolamak için Erdek ve Kapıdağ Yarımadası´nı tercih eden tatilciler otel ve motelleri doldurdu. Sıcaktan bunalan tatilciler plajları doldururken, bol bol güneşlenip, kendilerini denizin mavi sularına bıraktılar.
Erdek´e tatile gelen aileler, geceleri bol bol alışveriş yaparken, gençler ise geceleri eğlence mekanlarını doldurup gönüllerince eğlendiler.
Bu seneki Ramazan Bayramı hakkında görüşlerini açıklayan Erdek esnafı, ilçeye gelen yerli turistin yaptıkları alışverişten memnun olduklarını belirttiler.
Ramazan Bayramı´nda 3 günlük tatili fırsat bilen pansiyoncular, evlerini günlük 150 ile 200 lira arası değişen rakamlarla pansiyona verdikleri öğrenildi.
Diğer yandan, ilçede çöp başta olmak üzere yetkililerin yeterince hizmet veremediği gözlemlendi.
Emniyet bakımından ise güvenlik güçleri sorumluluk sahalarında yaptıkları denetimlerle herhangi bir asayiş olayının yaşanmaması sevindiriciydi.

Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Bayram huzurlu geçti
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli