Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bayram tatili başladı

Bayram tatili başladı

9 günlük bayram tatilinin başlaması ile birlikte ilçemizde gözle görülür bir hareketlenme başladı.

9 günlük bayram tatilinin başlaması ile birlikte ilçemizde gözle görülür bir hareketlenme başladı.
Cumartesi gününden itibaren başlayan yoğunluk, otel ve motellerde doluluk oranının yüzde 95´lere ulaştığı, ev pansi-yonlarında da doluluk oranının ise yüksek olduğu, tatilcilerin keselerine göre kalacak yerleri tercih ettiği belirtiliyor.
Erdek´te, Ramazan Bayramı öncesi, ilçedeki güvenlik önlemleri artırıldı.
Erdek Kaymakamı İsmail Kara-daş, vatandaşların ve tatilcilerin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için ilgili kurumlar tarafından tüm önlemlerin alındığını söyledi.
Bayram süresince ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması için Erdek İlçe Emniyet Müdür-lüğü´nün güvenlik önlemlerini artırdığını belirten Kaymakam İsmail Karadaş, bayramın huzur içinde geçmesi için Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´nün de gerekli önlemleri aldığını ifade etti.
İlçe halkının yanı sıra tatilcilerin Ramazan Bayramı´nı ilçede huzur ve güven ortamı içinde geçireceklerini kaydeden Karadaş, halkın yoğun alışveriş yaptığı bölgelerde olası meydana gelebilecek, hırsızlık, kapkaç, yankesicilik ve benzeri olayların yaşanmaması için yaya ve motorize polis ekiplerinin aralıksız olarak görevlerinin başında olduğunu açıkladı.
Trafiğin yoğunlaşacağı meydan ve ana caddelerde bayram süresince ek trafik ekipleri görevlendirilerek gerekli tedbirlerin alındığını işaret eden Karadaş, halkın huzuru ve güven ortamını bozacak davranışların 155 Polis İmdat´a bildirilmesini istedi.
Kaymakamlıkta Bayramlaşma bayramın birinci günü
Diğer yandan, Ramazan Bayramı ile ilgili Erdek Kaymakamlığı´nda kutlama gün ve saati belli oldu.
Erdek Kaymakamı Karadaş, bayramlaşma töreninin bayramın birinci günü, Erdek Öğretmenevinde saat 11.00-12.00 arasında yapılacağını açıkladı.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Bayram tatili başladı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli