Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bayram tedbirleri alındı

Bayram tedbirleri alındı

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü vatandaşların Ramazan Bayramı ve öncesini huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmeleri amacıyla bir dizi güvenlik tedbiri alındığını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erdek İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, "İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı ve öncesini huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmeleri amacıyla 14 Haziran 2018 Perşembe günü öğleden sonra 17 Haziran 2018 Pazar günü saat 24.00´a kadar ilçemizde güvenlik önlemleri artırılarak, özellikle Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından genel güvenlik önlemlerine ek olarak Ramazan Bayramı tatili boyunca gerekli tüm tedbirler en üst seviyede alınacaktır? dedi.

Yapılan açıklamada alınacak tedbirlerden bahsedilerek, ?İlçemiz sahil bölgesi, pazar yerleri ve halkın yoğun olarak bulunduğu ana caddelerde kapkaç, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı ekip sayısı arttırılarak denetim ve kontroller sıklaştırılacak, şehrin hareketli noktaları yaya devriyeler, motorize ekipler, resmi ve sivil ekipler tarafından kontrol altına alınacaktır. Erdek halkının can ve mal güvenliğini en üst düzeyde tesis edebilmek, bayram öncesi, bayram günleri ve bayram sonrası olmak üzere Ocaklar -Duzler Mahalleleri ile İlçe merkezinde meydana gelebilecek asayiş ve trafik olaylarını önlemek ve meydana gelen olaylara ise anında müdahale etmek amacıyla, şehrin her noktasında asayiş tedbirleri güçlendirilecektir. Arife ve bayram günlerinde trafik akışının yoğun olduğu caddeler ve sahil bandında Trafik ekiplerimiz hazır bulunacaktır.? ifadelerine yer verdi.

Emniyet Müdürü Çatak, ilçemize bayram vesilesiyle arife gününden itibaren yoğun arac girişi beklendiğinden özellikle esnafların dar olan yollar üzerinde işyerlerinin önüne şahsi araçlarını getirmemeleri halinde bayram alış verişlerin canlanması icin dısarıdan gelecek vatandaslara daha cok park yeri imkanı doğacağını, yol üzerinde çift sıra duraklamaların bu sayede azaltılabileceğıni, yine çift sira duraklamanın trafik akışını etkilediği güzergahlara bilgilendirme tabelalarının hazırlatılmakta olduğunu belirtti.

Alınacak olan bu tedbirler kapsamında  2 trafik ekip otosu, 2 resmi asayiş ekibi ve 1 motosikletli Trafik Şahin Ekibi ile birlikte toplam 75 personelin bayram süresince görevlendirildiği öğrenildi.

Çatak tüm halkın Ramazan Bayramını kutladı.

Haber:Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Bayram tedbirleri alındı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli