Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bayram günü kabusu yaşadılar

Bayram günü kabusu yaşadılar

Erdek’te düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama törenini izlemek için ailesi ile birlikte stadyuma gelen minik Seçil tribünden aşağı düştü.

Erdek’te düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama törenini izlemek için ailesi ile birlikte stadyuma gelen minik Seçil tribünden aşağı düştü.  

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda kutlama töreninde üzücü bir kaza yaşandı.  

Cumartesi günü Erdek 18 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını izlemek için gelenler arasında 1,5 yaşındaki minik Seçil'de vardı.   

Töreni izlemek için açık tribünde minik çocuğu ile birlikte yerini alan baba Kerem Kırgül yaşadığı olay sonrası şoke oldu. 

Açık tribünde oturan Kırgül'ün yanında bulunan 1,5 yaşındaki Seçil birden tribün basamaklarında bulunan boşluktan aşağı düştü. 

Stadyumda bulunan ambulans ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 1,5 yaşındaki minik Seçil kazayı şans eseri yara almadan atlattı. 

Konu hakkında açıklama yapan Kerem Kırgül, stadyumda bulunan açık tribünün ivedi bir şekilde güvenli hale getirilmesini istedi. 

1,5 yaşındaki kızını Cumhuriyet sevdasıyla büyütmek, bayramda yaşanan o coşkuya ortak olmak için bayramı izlemeye getirdiğini belirten Kerem Kırgül “Ancak tribünde yapılan ihmal kızımın canına mal olacaktı. Kızım kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Herkes bizim gibi şanslı olmayabilir. Yetkililere sesleniyorum. Buna benzer kazaların yaşanmaması için tribünü güvenli hale getirin. Daha önümüzde nice bayramlar var. 7'den 70'e herkes bu bayramları izlemek için stada geliyor. Bu tür kazaların yaşanmaması için tedbirleri acilen alın." dedi. 

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Bayram kabusu yaşadılar
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı