Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bayram Kahraman’dan antrenörlüğe veda

Bayram Kahraman’dan antrenörlüğe veda

Yıllardır Avşaspor ve Marmara Adalar Belediyespor’da antrenörlük yapan, son olarak da Avşaspor’u, Süper Lig’e yükselten Bayram Kahraman, antrenörlüğü bıraktığını açıkladı.

Yıllardır Avşaspor ve Marmara Adalar Belediyespor’da antrenörlük yapan, son olarak da Avşaspor’u, Süper Lig’e yükselten Bayram Kahraman, antrenörlüğü bıraktığını açıkladı.
Kahraman, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Sevgili Avşalılar,
50 yıllık Avşalıyım. 35 yıldır hocalık yapıyorum. Bu süre içinde en çok Avşaspor ve Marmara Adalar Belediyespor’da hocalık yaptım. İki takımda toplam 14 şampiyonluk yaşadım. 2018-2019 sezonunda Marmara Adalar Belediyespor’u Süper Lig’e çıkardım. Aynı yıl, 4 yıl liglere katılmayan Avşaspor’u tekrar liglere döndürüp, 1. Amatör Lig’e çıkardım. Pandemi nedeniyle ara verilen liglerin ardından da bu sezon, şampiyon olarak Avşaspor’un Süper Lig’e yükselmesini sağladık. Avşaspor ve Marmara Adalar Belediyespor’un başında çıktığım toplam 58 maçta yalnızca bir kez yenilgiye uğradım. Avşaspor’da, 29 maçta hiç yenilgi yüzü görmedim ve 2021-2022 sezonunda, bu yıl, yenilmeden şampiyon olup, Süper Lig’e çıkma başarısını gösterdik.
Sevgili Avşalılar,
Bu başarıda emeği olan yönetici, sporcu ve tek ekibimdeki yardımcılarıma ve siz Avşalılara içtenlikle teşekkür ediyor ve kutluyorum.
Yıllarca hocalık yaptığım ve başarılar kazandığımız Avşaspor hocalığına ve antrenörlük yaşamıma son veriyorum. Bundan sonra sadece Futbol Federasyonu temsilciliği yapacağım. Antrenörlük yaşamım bitmiştir. Tüm yönetici, sporcu, teknik ekip ve sevgili Avşa halkına gösterdikleri güven ve sevgi için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Sağ olun, var olun. Temsilci olarak yine Avşaspor ve Marmara Adalar Belediyespor’un maçlarında birlikte olacağız. En derin sevgi ve saygılarımla.
En büyük Avşaspor!”
 



Anahtar Kelimeler: Bayram Kahraman’ antrenörlüğe
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı