Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bayramda da uyuşturucuya geçit verilmedi

Bayramda da uyuşturucuya geçit verilmedi

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucu operasyonlarını geride bıraktığımız Ramazan Bayramı´nda da sürdürdü. Operasyonlarda, şarj aletlerinin içinden bile bonzai çıktı.

Gönen´den uyuşturucu madde getirerek, Balıkesir il merkezinde uyuşturucu madde kullanan kişilere sattıkları belirlenen bir kişi, görevlileri görünce kaçmaya çalıştıysa da yakalandı. Operasyonda, 8 adet telefon şarj aleti içine gizlenmiş durumda toplam 39.21 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi. Bu kişinin evinde yapılan aramada ise 65 adet Ecstasy hap, 11 adet sahte 100 TL´lik banknot, bir adet ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu tartmada kullanılan bir adet hassas terazi bulundu.

Bandırma KOM Grup Amirliği görevlilerince yapılan operasyonda, uyuşturucu madde satışı yapan bir kişi, 3 adet Ecstasy hap ve 11,5 gram sentetik kannabinoid(Bonzai) maddesi ile suçüstü yakalandı. Adliyeye çıkarılan uyuşturucu madde satıcısı tutuklandı.
Ayrıca, Ayvalık KOM Grup Amirliği´ne bağlı görevlilerce gerçekleştirilen operasyonda, iki kişinin üzerinde, 101 adet Ecstasy hap ele geçirildi. Adli makamlara gönderilen kişiler, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldılar.

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli