Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BB Başkanı Yılmaz hafta sonunu Marmara´ya ayırdı

BB Başkanı Yılmaz hafta sonunu Marmara´ya ayırdı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, beraberinde büyükşehir belediyesi bürokratları ve ilçe belediye başkanlarından bir kısmı ile Marmara Adası´nı ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, beraberinde büyükşehir belediyesi bürokratları ve ilçe belediye başkanlarından bir kısmı ile Marmara Adası´nı ziyaret etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve beraberindeki heyet, Marmara İlçesi´nde Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy tarafından karşılandı.
Marmara İlçesi ve bağlı adalarda yapılan yatırımların incelenmesinin yanı sıra önümüzdeki süreçte yapılmasa gereken hizmetlerin görüşüldüğü ziyaret Marmara İlçesi´ne bağlı kırsal Çınarlı Mahallesi ile başladı.
Marmara Belediye Başkanı Aksoy, Çınarlı Atık Su Tesisi, sahil yolu çalışması ve Çınarlı-Marmara karayolunda devam eden asfaltlama çalışması hakkında konuklarına bilgilendirmede bulundu.
Çınarlı ziyareti sona eren Balıkesir heyeti Marmara İlçesi´ne geçerek, sahil projesi kapsamında ilçeye kazandırılan 6 adet çay bahçesi ve yeşil alanın açılışını gerçekleştirdi.
Topağaç ve Asmalı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, vatandaşlardan gelen talepleri dinleyip not aldı.

Başkan Aksoy, 2018 yılında Abroz Mahallesi´ne kazandırılan Masal Park´ta yapımı tamamlanan ?Ada Kahvecisi?nin açılışını konuklarıyla birlikte yaptı.
Balıkesir heyetinin Pazar günü ilk durağı Saraylar Mahallesi´ndeki maden ocakları oldu.
Mermer ocaklarında çıkarılan ?Marmara Beyazı´ mermeri ile yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Balıkesir ve ilçelerinde mermer kullanımı gerektiren çalışma alanlarında yaygın olarak buradan çıkarılan mermerin kullanılmasının uygun olacağının altını çizdi.
Saraylar ziyareti sona eren heyet, Ekinlik Adası´na doğru yola çıktı. Ekinlik Adası´nda vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz ve beraberindeki heyet, ziyaret sona erdikten sonra Avşa Adası´na gitti.
Avşa Adası´nda büyük bir coşkuyla karşılanan Balıkesir heyeti Avşa Adası´na kazandırılan ?Hüseyin Basmacı Parkı?nın açılışını gerçekleştirdi.
Avşa Adası ziyaretini Yiğitler Mahallesi ile devam ettiren heyet, burada buluştuğu vatandaşlarla sohbet ederek Avşa genelinde yapımı tamamlanan ve yapılması düşünülen projeler hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Yiğitler Mahallesi ile sona eren ziyaret, konukların Avşa Adası´ndan Balıkesir´e uğurlanması ile son buldu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın adalar ziyaretini değerlendiren Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Yücel Yılmaz´dan bugüne kadar önemli destekler aldıklarını, desteğini esirgemeyip projelerine destek vererek kendilerine devamlı sahip çıktığını söyledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın adalar ziyaretinde; Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan V. Yasin Sagay, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkaptan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Koordinatörü İbrahim Koman, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal yer aldı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı