Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BBB Adayı Yılmaz, ?Birlikte çalışacak birlikte üreteceğiz?

BBB Adayı Yılmaz, ?Birlikte çalışacak birlikte üreteceğiz?

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Perşembe günü mesaiye Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla birlikte başlarken, ardından Şehirlerarası Otobüs Terminali´ne geçerek terminal çalışanları, esnaf ve vatandaş

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Perşembe günü mesaiye Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla birlikte başlarken, ardından Şehirlerarası Otobüs Terminali´ne geçerek terminal çalışanları, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Küçük Sanayi Sitesi ve Şehirlerarası Otobüs Terminali´nde esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Yılmaz, Balıkesir´e ve Balıkesir´in insanına hizmet eden herkesin baş tacı olduğunu vurgulayarak, "Balıkesir için sizlerle birlikte, el ele çalışacak, bu şehri birlikte yöneteceğiz. Allah´ın izniyle 31 Mart 2019´da kazanan Balıkesir olacak" açıklamasında bulundu.
Konuşarak, dinleyerek ve fikir üreterek hizmetleri en iyi noktalara taşıyacakları sözü veren Yılmaz, "Siz bu şehir için üretmeye devam ettikçe bizler de sizin en yakın yol arkadaşınız olmayı sürdürecek, sizler için canla başla çalışacağız." diye konuştu.
Esnaf ve vatandaşların talep, öneri ve fikirlerini dinleyen Yılmaz, terminalde yolculuk için bekleyen vatandaşlara da hayırlı yolculuklar diledi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false