Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BBB Başkanı Yılmaz, Havran halkı ile kucaklaştı

BBB Başkanı Yılmaz, Havran halkı ile kucaklaştı

Balıkesir Büyükşehir Belediye (BBB) Başkanı Yücel Yılmaz, Havran İlçesi’nde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadı. Havran’da yüzlerce ihtiyaç sahibine ramazan kolisi desteğinde bulunan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 3 engelli v

Balıkesir Büyükşehir Belediye (BBB) Başkanı Yücel Yılmaz, Havran İlçesi’nde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadı. Havran’da yüzlerce ihtiyaç sahibine ramazan kolisi desteğinde bulunan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 3 engelli vatandaşın da akülü tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan Programları kapsamında; AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, Havran’da ziyaret edilmedik tek nokta bırakmadı. 
Havran İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Havran Belediyesi’ni ziyaret eden heyet, iftarı huzur evinde yaptı. 
Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Yılmaz, Havran’ın kırsal mahallerinde yaşayan Emin Şentürk’e, Behiye Kılıçdoğan ve Eren Şen’e akülü tekerlekli sandalyelerini de teslim etti.
Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi (BAKOM), çatısı altında görev yapan Büyükşehir Belediyesi personelleri, yüzlerce Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar ulaştırmayı sürdürürken, her ilçede yaklaşık 3000 kişilik iftar programları, Hacivat-Karagöz gölge oyunu ve tasavvuf dinletisi gibi etkinlikler düzenleyerek vatandaşların Ramazan’ı en güzel şekilde yaşamalarını sağlıyor. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı