Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BBP Balıkesir İl Başkanı Çakır: Oda üyesine sen aday olamazsın diyebilirmisin?

BBP Balıkesir İl Başkanı Çakır: Oda üyesine sen aday olamazsın diyebilirmisin?

Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir İl Başkanı Zekai Çakır, Balıkesirde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur ile Balıkesir Sanayi, Ticaret ve Borsa Başkanları arasında yaşanan gerilimi değerlendirdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir İl Başkanı Zekai Çakır, Balıkesir`de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur ile Balıkesir Sanayi, Ticaret ve Borsa Başkanları arasında yaşanan gerilimi değerlendirdi.
"Balıkesir`de yayımlanan yerel gazetelerde son günlerde, oda başkanları seçimleri konusunda şehrimizin ileri gelen iş adamları ve oda başkanlarının şu kişi aday olur bu olamaz gibi açıklamalarını okuduklarını ifade eden BBP Balıkesir İl Başkanı Çakır, aynı kamplaşmanın 12 Eylül 2010 tarihinde yapılan referandum sırasında da yaşandığını hatırlattı.
Büyük Birlik Partisi olarak o günde, üstünlerin hukuku yerine hukukun üstünlüğü için mücadele ettiklerini bildiren Çakır, "Bu günde, Balıkesir de birileri demokrasinin üstünlüğü yerine üstünlerin demokrasisi peşinde. Halbuki bu odaların üyesi olan herkes her yere aday olabilir. Delegenin karşısına çıkar kendini anlatır ve delege özgür iradesi ile oyunu kullanarak başkanını seçer. Birilerinin koltuğa oturttuğu kişiler kendini o makama oturtanların kölesi olur. Büyük Birlik Partisi olarak 24 saat kesintisiz demokrasinin peşindeyiz, peşinde olmaya devam edeceğiz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı