Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

BBP Erdek İlçe Başkanı Ali Öksüz deprem bölgesinde

BBP Erdek İlçe Başkanı Ali Öksüz deprem bölgesinde

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erdek İlçe Başkanı Ali Öksüz deprem bölgesine gitti.

BBP İlçe Başkanı Ali Öksüz, beraberinde partisinin yönetim kurulu üyesi Selahattin Kapıcı ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrası bölgeye gitti. 
İlk olarak Hatay’a giden Öksüz, burada canla başla çalışan ekiplere kolaylıklar dileyip çalışmaları bizzat yakından takip etti. 
Hatay’dan sonra Osmaniye’ye giden Ali Öksüz, devamında Kahramanmaraş’a geçti. 
Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta gördüğü manzarayı 'tabii afet' tanımının çok ötesinde olduğunu gazetemizle paylaşan BBP Erdek İlçe Başkanı Öksüz, bölgede büyük bir yıkım yaşandığına tanık olduğunu belirtti. Bölgede, gerçekleşen artçılar ve mevsim şartları nedeniyle riskin devam ettiğinin altını çizen Öksüz, “Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta devletimizin tüm kurumlarıyla, tüm imkanlarıyla görevinin başında olduğunu bizzat gördüm   
Milletimiz de tarihimizde sayısız kez tanık olduğumuz gibi devletinin yanında olup, bütün imkanlarını seferber ederek kurtarma çalışmalarına ve afet bölgesindeki mağdurlara katkı sağlama gayreti içinde. Zorlukları aşacağız. Binlerce yıllık tarih yolculuğumuzda sayısız felaketi omuz omuza vererek, birlik ve beraberlik içinde atlattık, yine başaracağız. Tekrar, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yüce Rabbim bu ülkeye başka acılar yaşatmasın, yardıma koşan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.” dedi. 
Haber: Tuncay Ertan 



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı