Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BBP Erdek İlçe Teşkilatı kongreye gitti

BBP Erdek İlçe Teşkilatı kongreye gitti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erdek İlçe Başkanlığı’na Ali Öksüz seçildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erdek İlçe Başkanlığı’na Ali Öksüz seçildi. 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erdek İlçe Kurucu Başkanlığı’nı yürüten Ali Öksüz kongre kararı aldı. 

Kongrede tek liste halinde seçime giren Ali Öksüz, yeniden başkanlığa seçildi. 

Büyük Birlik Partisi Balıkesir İl Başkanı Zeki Uçar’ın Divan Başkanlığı’nı yaptığı kongrenin açış konuşmasını yapan Uçar, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun yaktığı meşale ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin başkanlığında davalarına sahip çıkan herkese teşekkür etti. 

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Uçar, seçilecek yeni yönetime başarılar diledi. 

Divan Başkanı Uçar’ın konuşmasının ardından, Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup, İstiklal marşımız okundu. 

Daha sonra gündem maddeleri görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. 

BBP Erdek İlçe Başkanı Ali Öksüz, kongrede yaptığı konuşmasına Büyük Birlik Partisi Lideri Genel Bakanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anarak başladı. 

Büyük Birlik Partisi’nin bundan tam 28 yıl önce rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları tarafından 1993 yılında kurulduğunu hatırlatan Öksüz, “Büyük Birlik Partisi siyasi bir partiden ziyade siyasi bir harekettir. Kurulduğu günden bu yana Türk İslam Alemi’nin umudu olmuştur. Büyük Birlik Partisi hiç bir zaman muhalefet olsun diye muhalefet yapmamıştır. Çok kritik zamanlarda oy hesabı yapmamış devletin ve milletin bekası için her zaman devletin ve hükümetin yanında olmuştur. 28 Şubat sürecinde namlusunu halka çeviren askere selam durmam diyen ebedi şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu devlet adamlığının ne olduğunu bütün Cihana ve Aleme göstermiştir.” dedi. 

Erdek siyaseti ile de ilgili görüşlerini paylaşan Öksüz, Büyük Birlik Partisi Erdek İlçe Teşkilatı olarak Erdek’te yeni bir siyaset anlayışı getirecekleri sözünü vererek, kavgasız, gürültüsüz, sen ben ayrışımı olmadan, ben değil biz olarak kaybolan ilişkileri pekiştireceklerini açıkladı. 

BBP Erdek İlçe Teşkilatı kongresine katılmak üzere çevre il ve ilçelerin yanı sıra ilçemizden katılarak destek veren herkese teşekkür eden Öksüz, tek hedeflerinin huzurlu bir Erdek olduğunun altını çizdi. 

Yeni yönetim kurulunun 8 asil ve 3 yedek üyeden oluştuğu BBP Erdek İlçe Teşkilatı kongresine BBP Balıkesir İl Başkanı Zeki Uçar ve yönetim kurulu üyeleri, çevre ilçelerin başkanları ile AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı katıldı. 

Haber: Tuncay Ertan  



Anahtar Kelimeler: Erdek Teşkilatı kongreye gitti
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false