Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bedensel engelli sporcumuz Adın, Çek Cumhuriyetinde

Bedensel engelli sporcumuz Adın,  Çek Cumhuriyetinde

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol şube sorumlusu Hüseyin Adın

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol şube sorumlusu Hüseyin Adın, Çek Cumhuriyetinde düzenlenen Bedensel Engelliler Okçuluk Dünya Şampiyona´sında hem ülkemizi hem de Balıkesir´i temsil ediyor.
Çek Cumhuriyetinde 6 Temmuz tarihinde başlayan şampiyona da puanlama yapılırken, final müsabakalarının 13 Temmuz tarihinde yapılacağı bildirildi.
Şampiyonaya 24 ülkenin milli takımları katılırken, Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk milli takımı şampiyonada 15 sporcu ile temsil ediliyor.
Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Milli takımının başında federasyon sorumlusu olarak yer alan Hüseyin Adın ?Kazanacağımız başarılarla ülkemizi ve Balıkesir´imizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içindeyiz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın spor yaparak topluma kazandırılması adına projeler geliştiriyoruz ve bu projeleri birer birer uygulamaya koyacağız. Çünkü onlar spor ile kendilerini daha güçlü hissediyorlar. Şehrimizdeki engelli gençlerimizin de bu tip şampiyonalarda ülkemizi temsil edebilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz.´´ şeklinde konuştu.

Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı