Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bekir Sartanın hedefi

Bekir Sartanın hedefi

Bandırmaspor, 2-3 yıl sonra dışarıdan kaleci almaması

Bandırmaspor`un kaleci antrenörü Bekir Sartan, bordo-beyazlı takıma yetenekli genç kaleciler yetiştirmek amacıyla yoğun çaba harcıyor. 1960 yılında, Muğla`da doğan Sartan, 21 yıllık teknik adamlık yaşamının ilk 15 yılını antrenör olarak geçirdikten sonra son 9 yıldır da kaleci antrenörlüğü görevinde bulunuyor. 21 yıllık teknik adamlık yaşamı sırasında Muğla ve İzmir yöresi takımlarında görev yapmasının ardından Bandırmaspor`a kaleci antrenörü olarak gelen Bekir Sartan, şunları söyledi:
"Bandırmaspor`un profesyonel kalecilerinin yanı sıra alt yapıda forma giyen genç kalecileri de çarşamba günleri çalıştırıyorum. Bandırmaspor`da hedefim, 2-3 yıl sonra, dışarıdan kaleci almaya ihtiyaç duyulmaması. Alt yapımızdan gelen yetenekli kardeşlerimiz olduğunu da memnuniyetle görüyorum. Onlara güvenim tam. Bandırmaspor profesyonel takımının yanı sıra alt yapılardaki takımlarımızın, kalelerini gole kapatmaları için elimden geleni yapıyorum."
Sartan`ın, özverili ve profesyonelce çabaları, alt yapıda forma giyen gençlerin velilerini de memnun ediyor.            Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli