Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bekleme salonu soğuk havalarda ilaç gibi

Bekleme salonu soğuk havalarda ilaç gibi

Soğuk havaların kendini gösterdiği şu günlerde, Erdek İskelesinden adalara gidecek vatandaşların imdadına iskeledeki bekleme salonu yetişiyor.

Soğuk havaların kendini gösterdiği şu günlerde, Erdek İskelesinden adalara gidecek vatandaşların imdadına iskeledeki bekleme salonu yetişiyor. 2001 yılında tamamlanıp, dönemin Ulaştırma Bakanı MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural`ın katılımıyla açılışı yapılıp hizmete sokulan Erdek Feribot İskelesine, 2009 yılında belediye tarafından yapılan bekleme salonu soğuk havalarda iskelede beklemek zorunda kalan ada yolcularına deyim yerindeyse adeta ilaç gibi geliyor.
Sabahın ilk saatlerinden itibaren, son geminin kalkacağı saate kadar hizmet veren bekleme salonunu kullanan vatandaşlar ve şoför esnafı, Erdek Belediyesi`nin 2,5 yıl kadar önce hizmete soktuğu bekleme salonundan çok memnun kaldıklarını belirtiyor. Erdek`ten Paşaliman, Avşa, Marmara adaları ile Tekirdağ`a gitmek üzere iskelede ilkbahar ve yaz aylarında beklemenin sorun yaratmadığını dile getiren vatandaşlar, ancak kış mevsiminde iskelede gemi beklerken adeta donduklarını ifade edip, bekleme salonu hizmete girdikten sonra 2,5 yıldan bu yana iskelede kış aylarında üşüme sıkıntısı yaşamadıklarını itiraf ediyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli